Copiii din Florești vor da „Verde la educație pentru circulație”

Pentru al patrulea an la rând, Lidl va organiza cu sprijinul Poliției Rutiere Române campania de educație și prevenție rutieră – „Verde la educaţie pentru circulaţie”. Astfel, copiii din comuna Florești, cu vârste între 4 și 10 ani, sunt invitați să participe, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11:00, la o lecție de circulație rutieră.

Pentru început, copiii participanți vor face cunoștință cu semnele de circulație și regulile pe care trebuie să le respecte atunci când sunt pe stradă. După aceasta, va fi organizată o sesiune de jocuri interactive în care oamenii legii îi vor duce pe cei mici într-un orășel miniatural, pentru a pune în aplicare cunoștințele dobândite.  Lidl și reprezentanții Poliției Rutiere Române vor împărți premii tuturor copiilor care vor lua parte la acest eveniment.

Evenimentul va avea loc în spațiul special amenajat în parcarea de la Lidl, de pe strada strada Eroilor. Campania „Verde la educație pentru circulație” va fi desfășurată concomitent în mai multe orașe din țară.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu