S-a găsit soluția pentru rezolvarea problemei deșeurilor din Florești

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că transportul deşeurilor la rampa de la Oradea a fost reluat. În acest sens, va fi semnat un contract pe termen lung pentru ca deșeurile din comună să fie depozitate la Centrul Integrat de Deşeuri care se va deschide la Zalău, informează Radio Cluj.

„Ducem în continuare gunoiul la Oradea, îl ducem şi în alte părţi. Aşteptăm să se deschidă Dobrinul la Zalău, în două – trei săptămâni şi eu mi-am rezolvat problema gunoaielor! Ba mai mult decât atât, vineri am depus Studiul de fezabilitate şi un anteproiect tehnic pentru staţia de transfer pe care vrem să o construim la Floreşti. Eu o să încerc să-mi rezolv problemele. Eu şi cu cei din Quatro Eco Salub. Pentru că n-o să-i las niciodată pe cei din Gilău, pe cei din Căpuş şi pe cei din Măguri Răcătău. Am suferit împreună, vom merge până la capăt şi probabil că ne vom bucură împreună când alţii vor fi foarte necăjiţi”, a declarat Șulea, potrivit sursei citate.

Neimplicarea instituțiilor avizate în situația gravă cu care s-a confruntat comuna Florești în ceea ce privește criza deșeurilor, când mai bine de o lună comuna nu a avut soluţii de depozitare şi transport al gunoaielor, i-a lăsat un gust amar edilului Floreștiului.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu