Viceprimarul din Florești anunță organizarea unei campanii caritabile, la început de an școlar

Viceprimarul Bogdan Pivariu îi invită pe floreșteni să se alăture unei ințiative caritabile care are drept scop ajutorarea mai multor copii care provin din familii defavorizate, însă care, cu toate acestea, frecventează cursurile unei grădinițe din comună.

Cei interesați pot contribui cu jucării, cărți, rechizite etc, până în data de 15 septembrie. Toate acestea pot fi aduse zilnic, între orele 17:00 și 18:00, pe strada Avram Iancu din localitatea Florești, numărul 144.

„Incepe şcoala! Câţiva prichindei isteţi de la grãdiniţa … din Floreşti au nevoie de cãrţi, jocuri şi jucãrii. Vã aştept alãturi de mine sã le facem începutul de an şcolar vesel şi frumos. Pânã vineri, 15 septembrie, primim jocuri sau jucãrii pentru copiii de la grupa micã, pe strada Avram Iancu nr 144 loc Floresti, intre orele 17-18!

Zilnic, timp de o orã, primim jucãrii, jocuri adecvate vârstei, sau cãrţi pentru copii, de care vã puteţi lipsi, dar care le pot fi utile în educaţie prin joacã. Va mulţumesc! Sã aveţi un an şcolar plin de succes”, a transmis viceprimarul, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu