Un șofer beat şi cu permisul reţinut a provocat un accident pe Calea Florești

Polițiștii clujeni au reținut un conducător auto care, pe fondul consumului de alcool, a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Cel în cauză, un bărbat, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, avea anulat dreptul de a conduce autovehicule. Incidentul s-a petrecut în data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 00:30.

Conform informațiilor oferite de oamenii legii, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la unitatea medicală, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge. De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatului îi era anulat dreptul de a conduce autovehicule.

Oamenii legii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată și refuzul de a se supune prelevarii mostrelor biologice de sânge.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu