Iluminatul public din Florești a fost modernizat

Autoritățile locale informează că, în decursul săptămânii trecute, a fost modernizat iluminatul public pe străzile care aparțin domeniului public al Floreștiului. Potrivit informațiilor oferite de primarul Horia Șulea, a fost montat un sistem de iluminat tip LED, de ultimă generație.

„Gata, pe strazile din Floresti (evident, strazile domeniu public si nu si aleile private!) a fost instalat saptamana aceasta iluminat public tip LED, de ultima generatie. Pe stalpii vechi, in corpuri noi, iluminat tip LED. Evident, ma refer la strazile unde iluminatul nu a fost complet modernizat anii trecuti. Sistemul este de 70W, extrem de eficient si teribil de economic”, a precizat edilul floreștean.

În procesul de modernizare a iluminatului public nu a fost inclusă strada Eroilor, întrucât aceasta va intra într-un proces amplu de reabilitare anul viior.

„Exceptie face str Eroilor, care va intra in procesul de modernizare-reabilitare completa anul viitor, inclusiv cu acoperire V Sanaslaului si str Tineretului, unde, din cauza liniilor de tensiune asteptam solutia specialistilor pt a evita un arc electric. Spre comparatie, spoturile LED din baie-bucatarie sunt de regula de 3-5W, iar becurile LED de apartament sunt de regla de 5-7 W”, a mai declarat Șulea.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu