Târgul „Produs de Cluj” ajunge în Florești

Asociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea CJ Cluj, organizează, în perioada 13 – 15 mai a.c., târgul „Produs de Cluj”, eveniment realizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Florești.

Evenimentul se va desfășura după următorul program: vineri, 13 mai, între orele 12.00 – 22.00, sâmbătă, 14 mai, între orele 09.00 – 22.00 și duminică, 15 mai, între orele 09.00 – 21.00, pe strada Eroilor din Florești. În toate cele trei zile de eveniment, floreștenii se vor putea bucura de spectacole folclorice, recitaluri sau spectacole de magie și vor putea achiziționa, direct de la producători, alimentele preparate în gospodăriile proprii ale micilor întreprinzători clujeni.

Printre produsele pe care oamenii le vor putea achiziționa de la târgul „Produs de Cluj”, se vor regăsi lactatele, produsele din carne, lactatele, dulcețurile naturale, fabricate după rețetele originale ale fiecărui întreprinzător din județul Cluj, dar și miere de albine, ciocolată și prăjitură de casă și alte dulciuri.

Copiii se vor putea bucura de activități speciale dedicate lor, cum ar fi sculptatul în fructe și legume, iar adulții vor putea asculta interpreți îndrăgiți de muzică populară.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu