Fonduri europene în valoare de 17 milioane de lei, pentru un proiect dezvoltat în Florești

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, prin Directia Generala Programe Europene Capital Uman, a instiintat Primaria Floresti ca Programul de Finantare – Antreprenoriatul „Sansa ta!” – depus in cadrul Programului Operational Capital Uman (POCU) – a intrunit numarul suficient de puncte pentru accesarea sumei de 17.100.000 lei (aproximativ 4 milioane de euro).

Astfel, autoritatile florestene vor putea implementa proiectul „Cresterea Ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana – Romania Start Up Plus” – un proiect care sustine activitati independente, antreprenoriale si infiintarea de noi intreprinderi.

„Asa cum am spus, visul meu este aducerea ACASA, in Romania si IN FLORESTI, a tinerilor, a celor de varsta mijlocie, a fortei de munca veritabile, a celor care sunt sufletul unei economii sanatoase. Si, cum motorul unei economii sanatoase sunt IMM-urile, am muncit din greu in acest sens.

Tin sa-i felicit pe cei care au lucrat din greu la redactarea acestui Proiect sunt fericit, am reusit atragerea a aproximativ 4 milioane de euro pentru infiintarea de intreprinderi pe raza localitatii”, a transmis primarul Horia Sulea.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu