S-a deschis cel mai mare spațiu de joacă și de petreceri pentru copiii din Florești – Universul ANADARY

Centrul de recreere Anadary anunță în mod oficial că și-a deschis larg ușile pentru toți copiii, fiind primul centru de activitati recreative din comuna Florești, jud.Cluj, care dispune și de o cameră senzorială, special amenajată pentru copiii cu autism.

Anadary pune la dispoziția voastră un spatiu de joaca de 288 de mp, destinat celor mai superbe petreceri și celor mai interesante activități, care să-i lase pe copii cu o sumedenie de amintiri frumoase, unice și demne de repetat.

Confort și siguranță pentru copii
Pentru a spulbera toate grijile părinților am creat locații potrivite pentru orice tip de petrecere, în care micuții să se simtă confortabil, dar totodată să fie și un mediu sigur pentru ei.

Anadary oferă spre alegere 3 pachete speciale, care includ diverse facilități și oferte pentru organizarea unei petreceri perfecte:

– Basic – 3 ore
– Premium – 3 ore
– All day – 6 ore

Activități și workshop-uri interesante
Iar pentru a contribui la dezvoltarea armonioasă și pozitivă a copiilor, punem la dispoziție și o serie de workshop-uri mega captivante, adaptate dorințelor și vârstei lor.

Anadary este un univers în care copilul tău va descoperi un loc de basm, unde e liber să alerge, să învețe, să se joace, să râdă și să viseze.

Vă așteptăm cu drag în lumea Anadary!

Detalii:
Site: www.anadary.ro
Email: centrulderecreereanadary@gmail.com
Telefon: 0740249894

Distribuie articolul

Lasă un comentariu