Primăria Florești anunță program prelungit pentru plata taxelor și impozitelor

Foto: Jurnalistii.ro

Primăria Florești anunță că a fost prelungit programul ghișeelor la care se încasează taxele si impozitele. Decizia a fost luată întrucât tot mai multe persoane s-au prezentat în aceste zile pentru a-și achita dările către stat.

Astfel, în perioada 10 – 24 ianuarie, programul de încasare a taxelor și impoxitelor aferente anului 2018 va fi de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 19:00. Totodată, dacă va fi necesar, va fi suplimentat și numărul ghișeelor.

„Va rog, nu uitati ca plata taxelor si impozitelor se poate realiza non stop, prin ghiseul.ro, confortabil de
acasa sau de pe telefon. Realizarea unui cont dureaza mai putin de un minut (nume, CNP, date card si un mail valabil)”, transmite primarul Horia Șulea.

Reamintim că taxele și impozitele persoaneleor fizice pe bunuri și imobile, aferente anului în curs, nu au fost majorate. Lista taxelor și impozitelor percepute în 2017 poate fi accesată aici.

„La Floresti, taxele si impozitele persoanelor fizice pe bunuri imobile nu se majoreaza. Opinez ca un buget sanatos trebuie construit nu din aceste taxe ci din fonduri europene, atragerea de investitii private si din facilitati pentru dezvoltare. Era sa spun si din taxele si impozitele persoanelor juridice dar acesti bani sunt luati cu japca de actualul Guvern si imprastiati spre alte zone. Unde, din cate am auzit e plin de asistati sociali si celebrul electorat captiv. (Apropos, in Floresti sunt vreo 18 asemenea persoane, din care aprox. 7-8 sunt imobilizate la pat)”, mai spune edilul.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu