O parte din Cetății 2 s-a redeschis circulației

Primăria comunei Florești anunța, în data de 29 martie a.c., prin intermediul unui comunicat de presă, închiderea completă a străzii Cetății II pentru executarea unor lucrări de refacere completă. Conform anunțului venit atunci, în prima săptămână de după demararea lucrărilor urma să fie închisă complet strada, iar mai apoi să fie deschis circulației tronsonul cuprins între intersecția cu strada Subcetate și Cetății I.

Astfel, tronsonul de drum respectiv, sectorul dintre Subcetate și intersecia I: Rusu – Tăuțiului – Cetății I a fost redeschis spre circulație, așa cum se anunța, la aproape o săptămână de la demararea lucrărilor – mai exact, cu o zi înainte de termenul stabilit, care ar fi urmat să fie marți, 5 aprilie.

Horia Șulea, primarul comunei, a notat, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, următoarele: „S-a (re)facut fundatia, s-a turnat beton stabilizant si apoi un prim start de asfalt binder. Stratul de uzura se va turna dintr-o bucata, pe intreaga Cetatii 2. Incepand de maine se intra cu front de lucru pe Tronsonul II al strazii Cetatii 2, sectorul dintre Subcetate si virajul de 90 grade inspre Cetatii 3”, adăugând și câteva fotografii care să arate stadiul lucrărilor.

Sursa fotografiei: Facebook Horia Șulea
Sursa fotografiei: Facebook Horia Șulea

 

 

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu