Acces gratuit la alergat pe pista de pe Someșului

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, anunță, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, că pista de alergare aflată pe strada Someșului/Stadionului este pregătită, începând cu luna aceasta, pentru toți floreștenii dornici de mișcare.

Locuitorii uneia dintre cele mai dezvoltate comune din țară se pot bucura de cele „trei culoare, (n.r.: aflate) în jurul terenului de fotbal”, iar accesul pentru acestea este absolut gratuit, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 08.00 – 22.00. Condiția, pentru a putea alerga în jurul terenului de pe Someșului, este aceea de a purta încălțăminte sport, și nu de stradă, după cum anunță Horia Șulea.

Așadar, floreștenii care vor să aibă un tonus bun în sezonul ce urmează, pot profita de facilitățile comunei în care locuiesc. Singurele momente în care pista nu va fi deschisă spre alergare vor fi cele în care se vor desfășura competiții sportive de performanță pe terenul în jurul căruia cele trei piste se află. Pentru detalii, puteți apela: 0745 26 87 58.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu