O amplă acțiune de ridicare a deșeurilor din Florești va avea loc în weekend

Societatea Quatro Eco Salub are în vedere organizarea unei ample acțiuni de ridicare a deșeurilor din comuna Florești, scrie ziardecluj.ro. Așadar, reprezentanții firmei de salubritate îi îndeamnă pe floreșteni să își scoată deșeurile în stradă pentru a le fi ridicate.

Acțiunea de curățare a comunei Florești se va desfășura sâmbătă și duminică. În total, vor fi scoase pe străzi 13 camioane de mare capacitate.

„Îmi doresc să plec cu fruntea sus din această societate. După cum am mai anunţat, mandatul meu se încheie la începutul lunii ianuarie. Prin urmare, aşa cum am promis mă ţin de cuvânt şi  am decis ca sâmbătă şi duminică să organizăm o acţiune în forţă şi să  ridicăm tot gunoiul din Floreşti. În acest sens pot să îi informez pe cetăţeni că activitatea se va desfăşura cu 13 camioane de mare capacitate de aceea îi rog pe locuitorii comunei ca azi şi mâine să scoată tot ce au de aruncat pentru ca luni dimineaţa Floreştiul să fie curat”, a afirmat Florin Otrocol potrivit sursei citate.

Cinci din cele 13 maşini care vor ridica deşeurile în acest weekend aparţin firmei de salubritate, celelalte 8 fiind închiriate cu scopul de a nu îi lăsa pe cetăţenii cumunei să îşi petreacă sărbătorile de iarnă printre gunoaie.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu