Noi intervenții pentru înlăturarea poleiului de pe drumurile județene din zona Gilăului

Consiliul Judeţean Cluj informează în cursul acestei dimineţi pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier.

În ultimele 24 de ore precipitaţiile căzute sub formă de ninsoare au fost semnificative, mai ales în zona de munte, iar din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius, unele drumuri judeţene au fost afectate şi de fenomenul de polei.

Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, ieri, 5 februarie a.c., s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe nu mai puțin de 53 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 – zona Huedin – Gilău şi, respectiv, zona Gherla – Dej. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 29 de utilaje, fiind folosită o cantitate de 278 de tone de material antiderapant, inclusiv sare, pentru a combate poleiul şi gheţuşul.

Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră se acţionează pe 34 de drumuri judeţene, cu 19 utilaje.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu