Horia Șulea: „Judecătoria a decis ACHITAREA MEA pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese.”

Primarul Horia Șulea a ținut să aducă unele precizări, prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe contul său de pe o rețea de socializare, ca urmare a articolelor apărute în presă, cu privire la faptul că acestuia i-a fost respinsă contestația pe care o făcuse raportului ANI, raport care îl plasa în situația de conflict de interese.

„Oare vorbim de analfabeti functionali? Sau doar de rea intentie? Oricum, eu ma amuz teribil.
Inalta Curte a respins zilele trecute contestatia mea raportata la decizia Curţii de Apel Cluj, care mentinuse raportul Agenţiei Naţionae de Integritate, raport in care eram ACUZAT de un potential conflict de interese / art. 301 din Codul Penal. Foarte bine, asa au decis magistratii. Raportul ramane.

DAR, ANI nu e INSTANTA care sa stabileasca fapte/pedepse (ci o institutie a statului care potrivit procurorilor institutie a statului roman care avea in fruntea sa un personaj ce raspundea la comezi politice si realiza executii politice). Asa ca cele semnalate in Raportul ANI, un act de sesizare al unei instante, un act administrativ, au fost JUDECATE DE JUDECATORIA CLUJ SI APOI DE CURTEA DE APEL CLUJ. Judecatoria a decis ACHITAREA MEA pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese si aplicarea unei amenzi administrative, iar Curtea de Apel a eliminat si amenda, sanctiunea nemaiexistand în actele normative.

De aici si pana la a pricepe ca Inalta Curte a stabilit ca sunt vinovat de conflict de interese e cale lunga. Cum spuneam, fie analfabetism functional, fie rea vointa !”

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pronunțată ieri, 26 iunie:

„Minuta deciziei civile nr. 194. Respinge, ca inadmisibil, recursului declarat de Şulea Horia – Petru împotriva Deciziei nr.3369 din 24 noiembrie 2016, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de contencios administrativ şi fiscal în dosar. Fără cale de atac, conform art.493 alin.(5) C.proc.civ.. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 26 iunie 2017.”

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu