Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul primarului Șulea, față de raportul ANI, privind conflictul său de interese

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, la începutul săptămânii, recursul primarului Horia Sulea faţă de decizia Curţii de Apel Cluj, care menţinea raportul Agenţiei Naţionale de Integritate, privind conflictul său de interese, informează muzicainstantelor.ro.

„Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie penală de către ȘULEA HORIA-PETRU, Primar al Comunei Florești, Județul Cluj, întrucât, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a semnat dispozițiile de numire prin care cumnata sa a fost numită în funcția publică de inspector asistent în cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj și, ulterior, în funcția publică de conducere de Șef serviciu în cadrul Poliției Locale Florești (funcție exercitată cu caracter temporar). Astfel, ȘULEA HORIA-PETRU a încălcat și dispozițiile art. 301 din Codul Penal al României”, se arată în raportul ANI.

Detalii soluţie: Minuta deciziei civile nr. 194. Respinge, ca inadmisibil, recursului declarat de Şulea Horia – Petru împotriva Deciziei nr.3369 din 24 noiembrie 2016, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de contencios administrativ şi fiscal în dosar. Fără cale de atac, conform art.493 alin.(5) C.proc.civ.. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 26 iunie 2017.
Distribuie articolul

Lasă un comentariu