Final de sezon la Liga SportTimeArena, Florești

Competitia de Minifotbal “Liga SportTimeArena, Floresti” a marcat la sfarsitul acestei saptamani finalul sezonului cu numarul cinci. Potrivit organizatorilor, la competitiile organizate în acest an au luat parte 32 de echipe.

„Competitia de Minifotbal “Liga SportTimeArena, Floresti” a sarbatorit incheierea celui de-al 5-lea sezon (2016-2017). Multumim celor 32 de echipe care au participat in aceasta editie de Campionat. Multumim celor prezenti la acest eveniment. Multumim Consiliului Local si Primariei Floresti reprezentata de domnul primar Horia Sulea , pentru sprijinul acordat si implicarea in aceasta competitie. Multumim domnului Attila Takacs, secretar general la Federatia de Minifotbal din Romania si secretar general al Federatiei Europene de Minifotbal EMF European Minifootball Federation, pentru prezenta si implicare in dezvoltarea acestui fenomen numit minifotbal in Romania.

Multumim domnului Maja Ioan, prim-vicepresedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Cluj pt ca ne sustine si ne-a onorat cu prezenta. Multumiri arbitrilor nostri care au oficiat fiecare patida din acest Campionat obtinand merite deosebite in arbitraj: Lucian Grigore Mandi, Ionut Leva, Brasovean Cristian. Multumim Pizzeriei Toskana Mănăştur si Restaurantului Marion Floresti si nu in ultimul rand, multumim fotografului Suciu Radu, Photography pt imortalizarea evenimentului. Sa ne vedem sanatosi in sezonul viitor (2017-2018)”, a transmis conducerea clubului, prin intermediul unui mesaj postat pe o retea de socializare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu