Anca Ciubăncan: Metroul iluzoriu, întârzie pe zi ce trece și riscă să piarda finanțarea UE

Consilierul local AUR, Anca Ciubăncan, critică dur modalitatea în care Executivul Primăriei Cluj-Napoca gestionează proiectul introducerea metroului în Cluj.

„METROUL ILUZORIU, întarzie pe zi ce trece si risca sa piarda finantarea UE – pe un CREDIT INROBITOR pentru neam-de-neamul nostru.

Dupa Studiul de Fezabilitate, care a fost un FAKE, un joc de a lua ochii prostilor, cu date-din-burta , adica facut pe genunchi, ce mai vorbim? EU IN CALITATE DE CONSILIER LOCAL, M-AM OPUS IN SEDINTA DE CONSILIU LOCAL!!!

Studiu de fezabilitate platit cu peste 11 milioane de euro de contribuabilii clujeni, avizele smecherite luate pe filiera mafiota a PNL CLUJ !!!

Dupa ce s-a demonstrat ca este o investitie ne-rentabila, ne-sustenabila, ne-eficienta pentru peste 80% din clujenii care stau departe de linia de metrou!!! Acum constatam ca si firma turceasca se impotmoleste!!!

Suma mica oferita pentru saparea galeriei Manastur-IRA si a celor 9 „gropi” pentru statii cat un teren de fotbal la 30m adancime !!! Terenul este alunecos, plin cu sare si neadecvat acestui tip de lucrări! Traseul IMPUS PERSONAL de Emil Boc, primarul Clujului de 5*

Chiar daca proiectul „merge mai departe” cum se lauda primarul , ritmul este tot mai incetinit ….in stilul administrativ: „sa tragem mâța de coadă”!!

VIN ALEGERILE SI I-AM MAI FRAIERIT 4 ANI PE CLUJENI…zice BOC !!! IESITI LA VOT IN 9 IUNIE, dragi clujeni !!!!” a declarat Anca Ciubăncan, consilier local AUR.

Anca Ciubăncan candidează pe lista AUR Cluj pentru funcția de consilier local, alături de Aurel Damian, Tiberiu Gőnczi Tiberiu, Ilie-Alin Coleșa, Teodor-Gabriel Fodorean și Susana Liana Mesaroș.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda Partidului ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR Cod mandatar financiar: 21240330

Distribuie articolul

Lasă un comentariu