Dezinsecție în comună, în ultima decadă a lunii mai

În perioada 20.05.2024 – 31.05.2024, in intervalul orar 22:00 – 04:00, va efectua actiunea de dezinsectie pe raza domeniului public al comunei Floresti. Precizăm faptul că perioada de execuție se poate prelungi in funcție de condițiile meteorologice.

Produsul utilizat pentru serviciul de dezinsecție este CYMINA PLUS, cu o concentrație de 50 ml în 3l apă. Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra in raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor cu ferestre 20.05.2024 – 31.05.2024 intervalul orar 22:00 – 04:00.

În caz de inhalare, contact cu pielea, ochii sau ingerare măsurile care trebuie respectate sunt:

Inhalare: Scoateţi persoana în aer liber.Dacă respiră cu dificultate, adresaţi-vă medicului.

Contactul cu pielea: Scoateţi hainele contaminate.Spălaţi imediat cu apă din abundenţă. Dacă iritaţia persistă,adresaţi-vă medicului.Spălați hainele contaminate înainte de a le folosi din nou.

Contactul cu ochii: Eliminați eventualele lentile de contact. Spălaţi imediat bine/abundent cu apă timp de cel puţin 15 minute, deschizând bine pleoapele. Adresaţi-vă medicului dacă problema persistă.

Ingerare: Apelaţi imediat la medic. Nu provocați vărsături. Nu administraţi niciodată nimic pe cale orală dacă persoana este inconştientă.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a comunei Floresti, să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu