4 Avantaje ale produselor alimentare din lemn

Copiii se distrează pretinzând că sunt mama sau tată, bucătar sau negustor în timp ce învață despre diferite alimente, își practică abilitățile motorii fine și dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor și de raționament.

Gama de alimente din lemn disponibile pentru jocuri este uimitoare și puteți găsi deliciile perfecte pentru orice imaginație, indiferent dacă doresc să gătească pentru mama și tată, să organizeze o petrecere de ceai pentru păpușile lor, să meargă la un picnic cu ursuleți sau să deschidă propria cafenea.

A avea o gamă largă de alimente de joacă poate ajuta copilul să învețe despre diferite alimente, să-l încurajeze să facă alegeri sănătoase și să încerce lucruri noi în viața reală. În plus, creativitatea și experimentarea pe care o pot avea în propria bucătărie sunt excelente pentru a spori încrederea și respectul de sine.

De ce să alegi mâncarea de joc din lemn decât din plasticul

Jucăriile din lemn au o serie de avantaje față de jucăriile din plastic iar mai jos gasiti cele mai importante 4 avantaje:

  1. Pentru început, jucăriile din lemn sunt atemporale și durabile.

Multe dintre jucăriile din lemn disponibile astăzi seamănă cu jucăriile cu care ne jucam noi și părinții noștri în copilărie. Au o calitate atemporală care provine din simțul și textura naturală a lemnului și de faptul că nu sunt dictate de ultimele tehnologi.

  1. Jucăriile din lemn sunt, de asemenea, mult mai rezistente decât jucăriile din plastic.

Fructele și legumele din plastic sunt ușor zdrobite dacă sunt așezate de copilul mic, în timp ce jucăriile din lemn vor dura generații.

  1. Jucăriile din lemn sunt mai tactile decât jucăriile din plastic.

Au o greutate pentru ei, care necesită ca copiii să fie mai hotarati atunci când se joacă și îi conectează cu natura chiar și atunci când se joacă în interior.

  1. Mâncarea pentru jocuri din lemn este mai sigură atât pentru copiii noștri, cât și pentru planetă

Jucăriile din lemn realizate în mod durabil, colorate folosind vopsele netoxice sunt atât mai sigure pentru copiii dumneavoastră, cât și mai bune pentru mediu, la care, având în vedere situația noastră actuală, trebuie să ne gândim cu toții la fiecare cumpărare de ceva nou.

Toate jucăriile pe care le gasitit pe site-ul Briele sunt fabricate din lemn de furnizori etici și vopsite cu vopsele non-toxice, sigure pentru copii, chiar si pentru bebelusii care tot ce prind duc la gura.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu