USR va avea în 2024 același candidat ca și în 2020 la Primăria Florești

USR și-a lansat candidatul la primăria comunei Florești printr-o conferință de presă desfășurată la… Cluj-Napoca. În prezența conducerii organizației județene, Flaviu Udrea a fost desemnat (din nou) candidat la funcția de primar al Floreștiului.

Partidul îl prezintă pe Udrea ca „un floreștean dedicat și un profesionist cu o experiență de peste 15 ani în management în mediul privat simbolizează viziunea USR pentru o administrație modernă și eficientă. El reprezintă vocea a zeci de mii de locuitori ai comunei care, zi de zi, se confruntă cu provocările urbanizării haotice și blocajelor în trafic”.

Sunt precum alți zeci de mii de floreșteni care stau cu orele în trafic dar care, în loc să se enerveze, caută soluții. Ce bine ar fi dacă am avea aici un drum de legătură sau o centură sau un pasaj pentru pietoni. De aceea candidez din nou. Pentru că proiectul meu pentru Florești nu este o dorință personală, un capriciu, ci adună aspirațiile și nemulțumirile tuturor celor care ne dorim mai mult și suntem nemulțumiți de actuala administrație”, a declarat candidatul USR pentru Primăria Florești.

Copiii noștri se joacă printre mașini, iar noi ne petrecem ore în ele ca să ajungem unde avem nevoie. Nu avem trotuare pe care să ne plimbăm copiii cu cărucioarele, drumuri de legătură între cartierele comunei, creșe, grădinițe, parcuri și școli suficiente pentru copiii care se nasc aici, din ce în ce mai mulți. Nu avem serviciile publice pentru care plătim și pe care le merităm, pentru că, repet, Floreștiul este o comună bogată, datorită nouă“, a mai spus Flaviu Udrea.

Reamintim faptul că, la alegerile din 2020, Flaviu Udrea obținut 21,41% din voturi, sub procentul partidului (25,46% la Consiliul Local Florești).

Distribuie articolul

Lasă un comentariu