Floreștean prins când arunca gunoiul pe câmp

Primarul comunei anunță penalizarea unui locuitor al Floreștiului, care a fost surprins în timp ce arunca gunoi pe un teren viran:

Datorită eforturilor susținute ale echipei noastre de Poliție Locală, a fost identificat și sancționat un individ care a descărcat ilegal deșeuri provenind din construcții pe un câmp din localitatea noastră. Prin intermediul rețelei noastre de camere de supraveghere stradală, șoferul a fost identificat și sancționat cu amendă în cuantum de 20.000 lei.

Colaborând strâns cu reprezentanții Gărzii de Mediu și cei ai Poliției Locale Cluj-Napoca, am identificat inclusiv 6 persoane responsabile de contractarea transportatorului care a abandonat deșeurile în natură. Aceste persoane vor fi amendate cu suma de 10.000 lei fiecare, iar activitățile de construcție/demolare desfășurate de acestea vor fi verificate în vederea conformității cu legislația în vigoare.

Camerele noastre de supraveghere au capacitatea de a recunoaște numărul de înmatriculare al vehiculelor și pot reface întreg traseul unui autoturism pe raza comunei noastre. De asemenea, dorim să subliniem faptul că persoanele implicate vor suporta consecințele legale ale acțiunilor lor, chiar și dacă acestea nu se află pe teritoriul comunei noastre. Acest lucru demonstrează hotărârea noastră fermă de a proteja mediul înconjurător și de a menține comunitatea noastră curată și sigură.

Dorim să atragem atenția tuturor celor care ar putea fi tentați să comită astfel de fapte ilegale că în comuna noastră am implementat măsuri de supraveghere și control, inclusiv supravegherea cu drone, pentru prevenirea acestor activități ilicite. Nu va exista loc de scăpare pentru cei care aleg să încalce legea și să afecteze mediul înconjurător.

Cei care au nevoie să debaraseze deșeuri atipice au la dispoziție forma legală prin operatorul de salubritate.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu