Unde rezervăm camere în stațiunea Beliș-Fântânele?

Sunt tot mai multe pensiuni în zona Beliș-Fântânele din județul Cluj, deoarece numărul turiștilor crește de la an la an, fiind atrași de frumusețea zonei și liniștea acestui refugiu de la munte. Cum alegem cea mai bună variantă de cazare dacă venim aici pentru prima oară?

Noi am testat Pensiunea Doru, din satul Bălcești, comuna Beliș și am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută. Se ajunge ușor aici, localitatea se află la 70 km de Cluj-Napoca și accesul cu mașina este destul de simplu. La cei peste 1000 m altitudine, aerul curat și pădurea de brazi încântă orășanul care dorește să scape de agitație și de stres!

Pensiunea este construită în stil tradițional, dar are toate dotările unui hotel modern. Unitatea este dotată cu 5 camere duble și 4 camere cu 3 locuri, toate având baie proprie. De asemenea, aceasta dispune și de un restaurant cu specific european.

Pensiunea are numeroase facilități, pentru toate gusturile. Pe lângă cele existente în fiecare cameră (televizor, TV cablu, încălzire cu centrală termică), turiștii se pot bucura de un centru de relaxare de tip SPA la standarde ultra moderne (cu piscină interioară, saună și jacuzzi), parcare, foișor amenajat pentru grătare și un spațiu verde foarte generos.

Turiștii care ajung aici pot face multe activități, relaxante și distractive:

  • plimbări pe lac
  • călărie
  • înot în piscină
  • pescuit
  • plimbare cu căruța
  • excursii în împrejurimi

Pentru mai multe detalii puteți contacta direct proprietarii pensiunii:

Adresă: Sat Bălceşti nr. 40, Comuna Belis, jud. Cluj
Telefon: 0766 298 670
E-mail:office@pensiunea-doru.ro
Web:http://pensiunea-doru.ro/
Facebook:https://www.facebook.com/pensiuneadorubelis/

Distribuie articolul

Lasă un comentariu