Un muncitor a murit după ce a căzut de pe un bloc din Florești

Un muncitor a decedat după ce a căzut de pe un bloc aflat în construcție din comuna Florești. Potrivit martorilor, acesta urcase pe acoperișul blocului pentru a lua o sticlă de apă. Din neatenție s-a dezechilibrat și a căzut în gol 15 metri.

Imediat după tragedie bărbatul a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, însă, din cauza rănilor prea puternice, acesta a decedat în decursul nopții trecute.

Patronul firmei pentru care lucra muncitorul a declarat că „am fost plecat ieri pe parcursul întregii zile la Bistrița, dar angajații mi-au relatat că în momentul când și-au luat obișnuita pauză de cafea de la ora 17:00, Sandu și-a desprins legătura de siguranță și a urcat pe partea superioară a acoperișului ca să ia o sticlă de apă, aflată acolo. Nu știu cum se face, a alunecat pe tăblărie și s-a prăbușit în gol de pe acoperișul blocului cu trei etaje. La fața locului a sosit de urgență o ambulanță care l-a transportat la U.P.U. Cluj-Napoca și de acolo la Clinica de Neurochirurgie unde din păcate pe parcursul nopții Sandu a decedat”, scrie Gazeta de Cluj.

Bărbatul decedat avea 32 de ani și era din Bistrița Năsăud. În cauză se efectuează cercetări pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu