UDMR nu îi poate retrage sprijinul politic consilierului floreștean Szekely Istvan

Magistraţii Curţii de Apel Cluj au dat aviz negativ deciziei conducerii UDMR de a-l exclude din partid pe consilierul floreștean Szekely Istvan, după ce acesta din urmă s-ar fi comportat urât cu o femeie care i-ar fi atras atenția că a parcat mașina pe pista de biciclete.

UDMR i-a retras sprijinul politic imediat după incident, însă floreşteanul a contestat decizia partidului şi a câştigat la limită, cu majoritate de voturi, procesul împotriva excluderii din partid.

Cu majoritate: Respinge recursul declarat de recurentul CPJC al UDMR împotriva sentinţei civile nr. 4643 din 08.09.2017 pronunţată în dosarul nr. 5249/117/2016 al Tribunalului Cluj pe care o menţine în întregime. Obligă recuretul să plătească intimatului SI suma de 2480 lei, cheltuieli de judecată în recurs. Decizia este definitivă şi executorie. Pronunţată în şedinţa publică din 07.03.2018. Cu opinie separată a d-nei judecător IIP în sensul admiterii recursului şi trimiterii cauzei spre rejudecare aceleiaşi instanţe.

Potrivit muzicainstantelor.ro, Szekely a obţinut încă din toamna trecută o decizie de suspendare a excluderii din partid, la prima instanţă de judecată, Tribunalul Cluj.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu