Găzduire web la Cluj: cu cine lucrăm?

Suntem în 2018 și orice firmă e musai să aibă un site. Altfel nu există într-o lume tot mai digitală, în care oamenii își iau informațiile de pe net într-o măsură tot mai mare. Chiar dacă România e în urmă ca procent de utilizatori ai internetului și de afaceri online, suntem în plină creștere și avem șanse să recuperăm terenul pierdut față de occident.

Un site însă are nevoie și de un domeniu și de un server pe care să fie găzduit. Aici intervine o alegere: ce provider folosim, de la cine cumpărăm aceste servicii? Oferta este foarte bogată, iar pentru nespecialiști e greu să facă difeREnța între toate aceste companii de IT.

O idee bună este să alegem o firmă locală. Facem asta nu doar pentru că e mai ușor să colaborăm cu ei, pentru că oricum aproape totul se rezolvă online, ci și pentru că suportul tehnic e mai simplu în română, cu cineva care provine din aceeași cultură cu noi și mai ales pentru că viteza de acces la site-urile noastre va fi mult mai mare, pentru că e mai mică distanța dintre server și clienți.

Noi am ales compania Hostvision din Cluj, care are deja mulți ani de experiență în domeniu și este cunoscută în țară și străinătate. Tinerii entuziaști din Grigorescu sunt buni profesioniști, abordează frumos relația cu clienții lor, sunt deschiși când vine vorba de cerințe mai complicate sau personalizate și lucrează la prețuri chiar decente.

Pe lângă hosting pe serverele lor din București și Statele Unite, precum și cel din Germania care tocmai a fost lansat, au și alte servicii: înregistrare domenii, SSD hosting, certificate SSL, Virtual Private Servers și colocare echipamente. Interfața este ușor de utilizat, iar plata se poate face cu cardul, prin transfer bancar sau PayPal. Deja mii de firme și persoane fizice lucrează cu ei, iar recenziile pe care le au sunt foarte bune!

Mai multe informații despre nevoile voastre specifice puteți obține de aici:

Hostvision
Adresa: str. Eremia Grigorescu nr. 87, Cluj-Napoca
Telefon: 0371 781 782
Web: https://hostvision.ro/
E-mail: contact@hostvision.ro
Facebook: https://www.facebook.com/hostvision

Distribuie articolul

Lasă un comentariu