Trotuarele din Florești vor fi reabilitate. Contractul se va semna curând.

În urma licitației ce a avut loc privind Execuția Lucrărilor și Trotuarelor în comuna Florești, județul Cluj, comisia de evaluare împreună cu specialiștii consultantului au stabilit care va fi noua firmă ce va începe lucrările de realizare și reabilitare a trotuarelor în cea mai mare comună din țară, după numărul de locuitori.

Astfel, dintre cele șapte oferte (Viarom, Napoca SA, CRIDAR, ARL, Ceziana, Nordconforest, KIAT), a fost aleasă firma Napoca SA, aceasta prezentând cel mai mic preț de realizare a lucrărilor, de 3,259 milioane de lei plus TVA.

Primarul comunei, Horia Șulea, se declară bucuros de obținerea unui preț bun și la această licitație, afirmând că „economia de piață a funcționat din nou”. Estimată la circa 6,11 milioane de lei, licitația a fost câștigată cu aproape jumătate din suma pe care Primăria era dispusă s-o aloce acestor lucrări. Contractul ar urma să fie semnat, spune primarul, vinerea aceasta, 4 martie, iar mai apoi ar urma să fie dat ordinul de începere al lucrărilor „și să demareze execuția trotuarelor în Luna de Sus, pe partea dreaptă cu direcția Vlaha și pe întregul tronson, ambele părți ale DN1/Avram Iancu din Florești”.

Investiția va fi realizată „strict din fonduri ale comunei Florești”, se arată în comunicatul de presă al instituției.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu