TOP 4 sfaturi pentru alegerea ghetelor de primăvară!

Când vine vorba despre îmbrăcăminte, e destul de ușor să faci tranziția de la un anotimp la altul, pentru că e mai ușor să combini diferite texturi și materiale. De exemplu, puloverele se potrivesc și în zilele răcoroase de la începutul primăverii. În ceea ce privește încălțămintea, poate fi mai complicat, pentru că temperaturile variază de la o zi la alta foarte mult.

Nu știi ce încălțăminte să porți primăvara? Dacă vremea nu e încă potrivită pentru pantofi sau alte opțiuni de încălțăminte mai lejere, alege cizmele potrivite pentru acest anotimp. Orice stil alegi în viața de zi cu zi, poți găsi opțiunea potrivită.

Iată ce trebuie să ai în vedere, atunci când alegi ghete pentru primăvară!

  • Pentru stilul elegant, alege ghete cu aspect de pantofi

Pentru zilele când ai o ținută elegantă care presupune mai multă exigență în legătură cu îmbrăcămintea, poți alege ghete până la gleznă, cu aspect de pantofi. Când au culori mai deschise, acestea creează iluzia că sunt decupate în față, ca și cum ai purta de fapt balerini. Acestea sunt potrivite și pentru stilul smart casual, aflat la granița dintre stilul pentru birou și pentru timpul liber.

  • Dacă vrei să te îmbraci creativ, alege ghete lăcuite

Ghetele lăcuite sunt o opțiune bună dacă dorești să ai un look cu o amprentă personală accentuată. Îmbină aceste tipuri de ghete cu rochii asimetrice, de exemplu, sau cu blugi cu tăieturi, pentru a-ți exprima mai bine personalitatea prin intermediul îmbrăcămintei. Ghetele lăcuite sunt simple sau cu un fermoar decorativ în față, care poate fi purtat deschis sau închis, în funcție de preferințe.

Pentru un look casual, alege ghete cu aspect de pantofi sport

Dacă îți place să porți pantofi sport, dar e încă prea frig ca să îi scoți din dulap, alege să porți ghete cu același aspect. Așa, nu trebuie să faci compromisuri când vrei să te îmbraci casual, smart casual sau mai lejer. Această variantă îți oferă protecție împotriva frigului și precipitațiilor, precum și confortul de care ai nevoie. Față de alte tipuri de ghete și cizme, cele sport sunt mai potrivite pentru perioade în care mergi mult pe jos.

Poți apela la acest magazin online de încălțăminte pentru câteva idei de astfel de perechi de încălțăminte, pentru a trece la sezonul cald fără probleme. De exemplu, poți alege de la Reverse ghete cu aspect de teniși, care îmbină o culoare intensă cu nuanțe de bej, apropiate de aspectul pielii.

  • Poartă ghete cu platformă pentru a te simți confortabil oricând

Ghetele cu platformă sunt o opțiune ideală atunci când nu vrei să faci compromisuri în ceea ce privește confortul. Acestea se potrivesc cu orice tip de stil, pentru că există o mulțime de variante de astfel de perechi de încălțăminte. Modelele elegante sunt potrivite chiar și cu stilul office, în timp ce variantele asemănătoare cu pantofii sport se potrivesc de minune pentru timpul liber.

Primăvara aduce și schimbarea garderobei cu haine mai lejere, dar nu trebuie să neglijezi nici încălțămintea. Pentru zilele mai reci de la începutul anotimpului, poți alege ghete scurte, în diferite modele și stiluri, ca să ai tot confortul necesar.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu