Tânăr din Florești, prins la furat

Polițiștii clujeni au prins în flagrant doi tineri din Cluj-Napoca și Florești, care încercau să sustragă bunuri dintr-o locuință din Cluj-Napoca. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Conform informațiior oferite de oamenii legii, în data de 17 februarie a.c., în jurul orei 21:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că au fost observate lumini neobișnuite într-un imobil nelocuit de pe strada Petre Ispirescu, din Cluj-Napoca.

În momentul pătrunderii polițiștilor în locuință, două persoane care se aflau în interior au încercat să iasă afară prin podul casei. Polițiștii i-au imobilizat pe cei în cauză pe acoperișul locuinței, asupra acestora fiind găsite o lanternă și un spray iritant lacrimogen, bunuri ridicate de către polițiști.

Totodată, în locuință au fost găsite bunuri care ar fi fost pregătite pentru a fi sustrase, precum: un televizor, sticle de băutură, pachete de cafea, etc. În autoturismul folosit de cei doi au fost găsite șurubelnițe, mănuși, o cheie metalică, levier, fierăstrău metalic manual, etc. De asemenea, au fost găsite două inele din metal de culoare galbenă, 850 de lei, 330 de euro și 75.000 de forinți, bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată de cei doi.

Având în vedere cele constatate, prin ordonanță s-a dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în forma tentativei. La data de 18 februarie a.c., pe numele acestora au fost emise de către magistrați mandate de arestare preventivă pentru 15 zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu