Primăria Florești sprijină financiar familia femeii accidentate în stația de autobuz

Horia Șulea, primarul comunei Florești, anunță că a inclus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local, care va avea loc astăzi, 9 ianuarie, acordarea „unui consistent ajutor financiar de urgență” victimei accidentului petrecut la finalul anului trecut într-o stație de autobuz din Florești.

Nici floreștenii nu au rămas indiferenți în fața acestei situații și s-au mobilizat pentru a ajuta cu bani familia victimei. Astfel, persoanele care mai doresc să doneze pentru cauza femeii o pot face în următoarele conturi:

Tilinca Constantin

  • EUR RO95BTRLEURCRT0026602401
  • GBP RO53BTRLGBPCRT0026602401

RON CONT donații pentru PETEAN ANCA NICOLETA

  • RO21BTRLRONCRT0026602402

BANCA TRANSILVANIA
SUCURSALA AGENTIA FLORESTI

„Ajutorul de la voi va fi folosit pentru perioada de recuperare. In functie de evolutia surorii mele ne vor comunica medicii pasii urmatori, despre care acum ar fi prematur sa va zic”, a precizat fratele victimei.

Reamintim că în seara zilei de 29 decembrie 2017, un șofer neatent, în timp ce conducea spre Cetatea Fetei, a efectuat manevra de întoarcere și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a ricșoat pe trotuar și a ajuns în stația de autobuz unde se aflau femeiea de 30 de ani și un copil de 12 ani. Ambii au fost transportați la spital, copilul doar pentru investigații medicale, în timp ce femeii i s-a amputat un picior.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu