Poliția Locală Florești angajează

Primăria comunei Floreşti anunță organizarea unui concurs în vederea ocupării unor funcţii publice de execuţie vacante din cadrul Poliției Locale:

  • inspector clasa I, grad profesional superior – Serviciul public local de asistenţă socială şi medicină şcolară – Compartiment prestaţii financiare;
  • inspector clasa I, grad profesional principal – Registrul agricol, Biroul fond funciar,
  • polițist local clasa I, grad profesional debutant – Serviciul poliţia locală, Compartiment protecția mediului;
  • poliţist local clasa III, grad profesional asistent – Serviciul poliția locală, Compartiment ordine şi linişte publică;

Concursul se va organiza la sediul instituţiei din str. Avram Iancu nr 170, loc. Floreşti, jud Cluj, conform calendarului următor:

  •  proba scrisă: 5 ianuarie 2017, de la ora 12:00,
  •  interviul se va desfăşura într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la susţinerea probei scrise – data şi ora susţinerii interviului se vor afişa odata cu rezultatele la proba scrisă.

Data limită de depunere a dosarelor este în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III- a. Selecţia dosarelor va avea loc în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare și bibliografie puteți afla direct de pe site-ul primăriei, floresticluj.ro.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu