Meze s-a săturat de „patriotismul de carton” din comună

Daniel Meze, fost și viitor candidat la funcția de primar, critică delăsarea din Florești, publicând imagini cu buruieni și gunoaie pe terenurile de lângă VIVO:

Primăria Florești a pus steaguri pe stâlpii de iluminat de pe drumul național. “Urlă patriotismul în noi”, dar nu suntem în stare să tăiem buruienile de pe marginea drumului, nu suntem în stare să curățăm de mizerii aceste terenuri, nu avem trotuar asfaltat decent lângă Polus unde sunt bălți și noroi de fiecare dată când plouă. Nu putem asfalta drumul în locul acelui grilaj sinistru de pe marginea drumului unde ne putem rupe picioarele.
Ce ar trebui să facă un primar responsabil și competent alături de un Consiliu Local aflat în slujba cetățeanului?
– Să notifice proprietarii terenurilor să taie buruienile și să facă curat. Dacă nu face acest lucru să-i amendeze. Dacă nici în urma amenzii nu sunt tăiate buruienile și nu sunt curățate de mizerii, atunci primăria contractează o firmă pentru aceste servicii și trimite factura la proprietari.
– Alături de Compania de Drumuri să asfalteze șoseaua până la bordură și să se desființeze acel grilaj “pericol public”. Pe marginea drumului crapă asfaltul pentru că nu e mărginit de o bordură în loc la acel grilaj sinistru.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu