Mămică din Florești: Este o adevarată aventură să treci strada pe trecere de pietoni mai ales pentru mămicile cu copii

O mămică din Florești ne-a semnalat recent că este o adevarată aventură să treci strada Eroilor deoarece nu sunt semafoare și nici limitatoare de viteză

Strada Erorilor din Florești a devenit deosebit de periculoasă după ce au fost încheiate lucrările. Este o adevarată aventură să treci strada pe trecere de pietoni mai ales pentru mămicile cu copii. Zilnic sunt foarte multe posibile accidente iar autoritățile nu iau măsuri, nu sunt semafoare și nici limitatoare de viteză.

Cu siguranță cu există o limită de viteză în localitate, de 50 km/oră dar credeți că șoferii o respectă? Nici vorbă. Măcar de ar staționa în zonă din când în când o mașină de poliție pentru ca șoferii să nu circule agresiv” a declarat mămica din Florești.

Știri din Florești vă reamintește doar câteva accidente din ultima lună, de pe strada Eroilor din Florești și solicită IPJ Cluj să ia măsuri imediate pentru protejarea persoanelor în vârstă, mămicilor și copiilor din Florești:

Știri din Florești va urmări subiectul și consideră că IPJ Cluj și autoritatea locală trebuie să ia măsuri imediate în această speță. De asemenea, Știri din Florești consideră că și primarul Bogdan Pivariu trebuie să-i urecheze pe cei vinovați, altfel, păcat de modernizarea străzii.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu