Lucrările la drumul de legătură – varianta sud Florești avansează

„La Drumul de Ocolire de pe Sud se lucreaza alert”, spune primarul Horia Șulea. În prezent, muncitorii se află în zona Vivo (intersecție drum – bretea DN), urmând ca în perioada următoare să avanseze spre strada Crizantemelor.

Din cauza acestor lucrări, drumurile din zonă au devenit impracticabile. Astfel, pentru a oferi condiții pentru locuitorii din zona Magnoliei și mai ales din zona Narciselor, autoritățile locale au creat un drum de legătură între cele două străzi.

„Dragii mei dragi, 

La Drumul de Ocolire de pe Sud se lucreaza alert. Momentan la giratia din zona Vivo (intersectie Drum – bretea DN) si la traiectul drumului de la Nord de Vivo. In perioada urmatoare se va trece la decopertarea strazii Crizantemelor si realizarea fundatiei la nivel -3 metri, precum si pozarea unor utilitati. 

De asemenea, pentru a veni in intampinarea locuitorilor din zona Magnoliei si mai ales Narciselor, administratia publica locala, cu spijinul si acceptul proprietarilor din zona, a realizat o cale de comunicatie, un drum care leaga Narciselor de Magnoliei. Astfel, cei de pe Narciselor nu vor mai trebui a intra pe Crizantemelor, adica pe traiectul Drumului de Ocolire, ci prin Magnoliei vor avea acces direct in Tautiului.

Asa cum spuneam, interventia pe traiectul drumului nu este posibila, intregul aliniament fiind predat executantului lucrarii”, a transmis Horia Șulea, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu