La Florești se vor deschide puncte de lucru ale ISU și SMURD

Primarul Horia Șulea a anunțat că Floreștiul va beneficia de puncte de lucru ISU și SMURD. Acestea vor avea sediu chiar în localitate. Deschiderea lor va avea loc începând cu data de 30 noiembrie a.c.

„Dragii mei dragi,
Floreștiul intră într-o nouă etapă a dezvoltării sale. Începând cu 30 noiembrie vom avea unitate ISU și SMURD la Florești. Remiza SVSU este finalizată, dotată și utilată complet. Pompierii și medicii vor beneficia de o casă nou nouță, cu 4 boxe pentru autospeciale, dormitoare, sală de mese, sală de studiu, sală de ședințe, băi, bucătărie, centru de comunicare, spații de recreere, totul nou nouț, dotat și utilat.
Concret, preluarea construcției realizată de Primăria Florești, integral din fonduri proprii ale comunei Florești, va aduce un plus valoare vieții Floreștenilor, care vor avea la dispoziție echipaje de intervenție Pompieri, ISU și medicale SMURD cu sediul în Florești. Iar când vorbim de vieți omenești și bunuri materiale, fiecare minut contează!
Inaugurarea oficială și predarea clădirii va avea loc pe 30 noiembrie, într-un cadru festiv, cu un moment solemn de prezentare a drapelului unității și cu o mică prezentare specifică unității IGSU din cadrul MAI”, a declarat Șulea pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu