În sfârșit: satul Tăuți va avea canalizare!

Primarul comunei Florești anunță începerea unui proiect îndelung așteptat de comunitatea locală:

Am semnat zilele acestea contractul de începerea lucrărilor la un proiect ambițios: realizarea canalizării în satul Tăuți.

Această investiție, în valoare de 12.700.000 de lei, va transforma fundamental calitatea vieții în satul Tăuți, oferindu-le locuitorilor acces la un sistem de canalizare modern și eficient. Proiectul, cu o durată estimată de execuție de 20 de luni, include construcția unei rețele extinse de 6627 de metri de canalizare.

Pentru a asigura funcționarea optimă a acestui sistem, vom instala 4 stații de pompare și 334 de cămine de racordare, garantând astfel că fiecare gospodărie va beneficia de servicii de canalizare de cea mai înaltă calitate.

Investițiile în infrastructura de bază, cum ar fi sistemul de canalizare, sunt esențiale pentru sănătatea publică, pentru protejarea mediului înconjurător și pentru promovarea dezvoltării
durabile a comunității noastre.

Avem un angajament față de comunitatea din Florești, un pas către un viitor în care toți locuitorii să se bucure de condiții de viață la standarde ridicate”, spune Bogdan Pivariu.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu