În Florești a fost rupere de nori. Primarul recomandă contactarea Poliției Locale în cazul acestor fenomene meteorologice

Astăzi, în jurul orei 14.00 – 15.00, în comuna Florești, la fel ca și în Cluj-Napoca și împrejurimi, a fost rupere de nori, urmată de precipitații semnificative și grindină. În astfel de situații, locuitorilor le este recomandat să rămână, pe cât posibil, în încăperile în care se află, până când grindina dispare, pentru a nu apărea situații neplăcute.

În acest sens, primarul comunei, Horia Șulea, le recomandă locuitorilor Floreștiului ca, în viitor, pentru posibile probleme cauzate de acest fenomen meteorologic, să apeleze cu încredere numerele de telefon: 0727 80 98 66 – Poliția Locală Florești sau 0734 77 82 31 – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Florești (SVSU).

Avertizarea de cod galben de furtună emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a fost în vigoare astăzi, între orele 14.00 – 15.00, pentru întregul județ. Un floreștean ne-a trimis fotografia alăturată, care surprinde o zonă din Florești imediat după căderea grindinei.

 

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu