Horia Șulea: „Se închide accesul auto pe tronsonul viitorului drum de ocolire de pe partea de sud”

Primarul Horia Șulea anunță că, începând de mâine, 20 decembrie, și până vineri, 22 decembrie, se închide accesul auto pe tronsonul viitorului drum de ocolire de pe partea de sud, mai exact pe strada Crizantemelor, tronson cuprins între strada Tăuțiului și strada Răzoare.

Restricționarea circulației a fost impusă din cauza necesității efectuării unor lucrări de reabilitare și conectare la utilități a locuitorilor din zonă.

„Lucrările sunt absolute necesare pentru un plus de confort celor din partea de Est a Floreștiului și pentru viitoarele lucrări de pe Drumul de Ocolire Sud. Locuitorii de pe Narciselor și Margaretelor vor avea acces.

PS…Aflu ca unii fosti primari – conjucturali și nealeși – de municipiu au halucinații hibernale și elucubrează pe teme ce nu țin de UAT în care au fost aleși, găsind miraculosul motiv pentru care traficul din Cluj (ca de altfel din orice mare urbe) este infernal. Eu îi liniștesc pe toți floreștenii: Drumul de pe Nord nu dispare. Și nu se va inchide când și cum vor unii ce se trezesc povestind abracadabrant”, a precizat pe o rețea de socializare edilul floreștean.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu