Horia Șulea: „Am avut o discutie cu dirigintele de șantier și cu proiectantul lucrării Trotuar în Luna de Sus și Florești”

Horia Șulea a discutat cu  dirigintele de șantier și cu proiectantul lucrării Trotuar în Luna de Sus și Florești despre stadiul lucrărilor și despre problemele pe care locuitorii din această zonă le întâmpină.

„Am avut o discutie cu dirigintele de șantier și cu proiectantul lucrării Trotuar în Luna de Sus și Florești (str. Avram Iancu/ DN1 – ambele părți, pe sectorul comunei Florești). Am solicitat în mod imperativ găsirea unei soluții adecvate în zonele de case cu diferențe ridicate de nivel și refacerea zonelor neadecvate, astfel încât să se găsească o soluție convenabilă atât pentru viitorii pietoni, cât și pentru proprietarii caselor (legat de accesul acestora în propriile curți). Situația din teren nu e deloc ușoară, drumul fiind ridicat la o cotă, rigolele fiind la altă cotă, iar accesul în curți realizat în rampă.

De asemenea, legat de lucrările deja efectuate dar încă nerecepționate în Luna de Sus și pe Avram Iancu, partea dreaptă Zona Muzeul Apei, am solicitat dirigintelui de șantier prelevarea de carote și analiza acestora de către un laborator specializat în acest sens, are va confirma sau infirma calitatea lucărilor și a materialelor raportat la proiect”, a scris edilul floreștean pe contul său de pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu