Vezi ce au votat consilierii locali la ședința de astăzi

Horia Șulea, primarul comunei Florești, a postat într-un mesaj pe o rețea de socializare deciziile care au fost luate astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local.

”Dragii mei dragi,
In aceasta seara, Consiliul local Floresti, prin alesii dvs, adica consilierii locali, a votat cu abtinere, in unanimitate (un fel de vot impotriva mai mascat), legat de
1. RETRAGEREA COMUNEI FLORESTI DIN ADI, entitatea care a delegat contractul de gestiune salubritate pe Floresti catre QES, astfel practic Florestiul ramanad fara contract de salubrizare si ulterior putand a apela la serviciile altei firme de salubritate
2. RETRAGEREA COMUNEI FLORESTI DIN QES
3. REVOCAREA HCL privind majorarea de capital (care insa, repet, deocamdata nu si-a facut efectul neexistand buget national si local)
4. DEMARAREA PROCEDURILOR PENTRU O COMANDA CATRE O FIRMA DE SALUBRITATE SI ULTERIOR A UNEI LICITATII PRIVIND SALUBRIZAREA, dupa avizarea Situatiei de Alerta constatata de Comitetul Local pt Situatii de Urgenta.
Asadar, dupa votul consilierilor, RAMANEM IN ADI, RAMANEM IN QES SI RAMANE CA QES SA EFECTUEZE MAI DEPARTE SERVICIUL DE SALUBRITATE.
De ce s-a votat asa? Nu stiu. Poate nu au putut, nu au dorit, nu au inteles consilierii despre ce e vorba in comuna. Intrebati-i. Sunt alesii dvs. Si ce alte solutii au in palarie daca acestea nu au fost bune.”

Distribuie articolul

Lasă un comentariu