Horia Nasra, președintele PSD Cluj, cere demisia primarului din Florești. Șulea: „Nu îl cunosc pe acest individ!”

Horia Nasra, președintele social democraților clujeni, solicită demisia primarului Horia Șulea. Nasra îi cere edilului floreștean „explicaţii publice şi demisia de onoare”, întrucât, potrivit acestuia, Şulea, este cercetat penal pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu în formă continuată, toate efectuate în timpul mandatului său de primar.

Printre argumentele aduse de președintele PSD Cluj se numără:

  • îndeplinirea în mod defectuos a atribuţiilor de serviciu referitoare la atribuirea şi plata serviciilor de deszăpezire a localităţii Floreşti, prin efectuarea unor plăţi nelegale, concretizate în semnarea plăţilor sau asumarea lor, în cuantum total de 123.516,4 lei (decembrie 2012 – martie 2013).
  • efectuarea unor plăţi nelegale pentru serviciile de curăţenie stradală a localităţii – în sumă de 54.126 lei (iulie 2012 – noiembrie 2012).
  • îndeplinirea în mod defectuos a atribuţiilor de serviciu referitoare la atribuirea şi plata serviciilor de curăţenie stradală a localităţii Floreşti, prin efectuarea unor plăţi nelegale, concretizată în semnarea plăţilor sau asumarea lor, în cuantum total de 98.883,7 lei (februarie 2013 – decembrie 2013).

„Primarul Horia Şulea trebuie să demisioneze deoarece nu există nici o garanţie că în continuare nu va apela la metode de tipul celor aplicate în acea perioadă şi care în prezent se află în atenţia procurorilor!

Nu este posibil ca bugetul celei mai mari comune din ţară să fie administrat de o astfel de persoană”, subliniază Nasra.

Contactat de publicația noastră, primarul Horia Șulea nu a dorit să comenteze despre acest subiect, declarând că nu știe cine este Horia Nasra.

„Cine e Horia Nasra? Nu îl cunosc pe acest individ! Politica și administrația nu sunt făcute pentru copii. Domnul ăsta despre care ați zis să își vadă de treaba lui, de politica lui, de necazurile lui.”

Distribuie articolul

Lasă un comentariu