Floreșteni identificați și reținuți pentru tâlhărie

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi din Florești bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Unul dintre aceştia se afla sub control judiciar.

Conform informațiilor oferite de oamenii legii, ieri, 22 ianuarie, în jurul orei 14:50, cei doi floreșteni au luat mai multe bunuri de pe rafturile unui magazin de pe Calea Floreşti, din Cluj-Napoca, pe care le-au ascuns sub îmbrăcăminte. Aceştia au trecut de casa de marcat, fără a avea intenţia de a plăti contravaloarea produselor, iar pentru a-şi asigura scăparea au îmbrâncit şi lovit cu picioarele doi agenţi de pază ai magazinului, care au încercat să-i oprească la ieşire.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit în scurt timp să-i identifice pe cei doi bărbaţi, de 20 şi 38 de ani, din Floreşti, bănuiţi de sustragerea bunurilor. Unul dintre aceştia se afla sub măsura controlului judiciar pentru comiterea unor fapte de furt.

Prejudiciul, în valoare de circa 100 de lei, a fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu