Finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru acțiuni cultural-educative în Florești

Primaria Floresti anunta cetatenii interesati ca, incepand de astăzi, 5 martie, se pot depune dosarele pentru acordarea de finantari nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte si actiuni cultural-educative, in anul fiscal 2018.

Alocatia financiara directa din fonduri publice se acorda in vederea desfasurarii de catre persoanele fizice sau persoanele juridice fara scop patrimonial a unor activitati nonprofit, care sa contribuie la realizarea unor actiuni sau programe de interes public general, regional sau local.

Depunerea proiectelor de finantare nerambursabila se face in perioada 05 martie – 05 aprilie 2018. Dupa aceasta perioada nu se mai accepta depunerea de dosare. Proiectele vor fi depuse la Registratura Primariei, in doua exemplare si pe un CD. Dosarele vor avea pe prima pagina un Opis cu documentele depuse, conform Regulamentului.

Bugetul programului: bugetul alocat programului va fi stabilit dupa votarea in Consiliul local al comunei Floreşti a Hotararii privind bugetul de venituri si cheltuieli al comunei Floreşti pe anul 2018. Finantarea asigurata de Consiliul local al comunei Floreşti va fi de maximum 90% din bugetul total al proiectului.

Informatii suplimentare se pot obtine de la Serviciul Financiar – Contabil din cadrul Primariei comunei Floreşti, str. Avram Iancu, nr. 170, site-ul www.floresticluj.ro.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu