Doi bărbați specializați în schimbatul de etichete au fost prinși în Florești

Doi bărbați din Aghireșu, specializați în schimbatul de etichete, au fost prinși de oamenii legii în Florești. Cei în cauză, ar fi schimbat etichetele mai multor produse dintr-un magazin, reușind astfel să le cumpere la prețuri mai mici.

Potrivit colegior de la bzc.ro, bărbații erau ajutați de o femeie în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, aceasta asigurând transportul celor doi și al produselor.

Conform informațiilor oferite de polițiști, produsele dobândite în mod ilicit (trotinete electrice, routere wireless, expresoare de cafea, saltele, etc.) erau oferite spre vânzare pe un site de profil.

Astfel, în data de 4 octombrie a.c., s-a organizat o acțiune pentru prinderea în flagrant a unuia dintre bărbați. Acesta a fost depistat în timp ce încerca să vânda o consola de jocuri video pe care o obținuse în mod ilicit. Celălalt bărbat și femeia care le-a fost complice au fost depistați cinci zile mai târziu, în data de 9 octombrie.

Făptașii au fost reținuți de oamenii legii pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată. O parte din produse, în valoare de 15.000 de lei, a fost recuperată.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu