Consilierii locali din Florești se întâlnesc în cadrul unei noi ședințe. Vezi ordinea de zi

Consiliul Local Floreşti se va întâlni în cadrul unei noi ședințe. Aceasta va avea loc în data de 6 aprilie 2017, începând cu ora 16:00 la sediul de pe strada Avram Iancu, nr. 170.

Pe ordinea de zi se află următoarele:

 1. Proiect de hotărâre privind retragerea comunei Florești din ADI Gelu Voievod și încetarea calității de asociat a comunei Florești în ADI Gelu Voievod, retragerea mandatului special acordat asociatiei de dezvoltare intercomunitară ADI Gelu Voievod cu privire la delegarea pe seama și în numele comunei Floresti a gestiunii serviciului de salubritate, precum și a exploatării sistemului de utilități publice aferent și infrastructurii aferente prin atribuire conform contractului de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare și operarea directă de către comuna Florești a serviciului de salubritate care va fi delegat conform Legii printr-o procedură de achiziție publică conform legislatiei în vigoare.
 2. Proiect de hotărâre privind trecerea în domeniul public la comunei Florești și
  delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apă/canalizare către Compania
  de Apă Someș S.A. Cluj.
 3. Proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru atribuire teren cu titlul
  gratuit Bisericii Aventiste de Ziua a Șaptea România, pentru construirea unui
  lăcaș de cult.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea ” Elaborare P.U.Z “Construire imobile de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+3E+Er”, situate în localitatea Florești, str.Stejarului, nr. 128-129, beneficiar SC ARCA INVESTMENT SRL și SC GREEN TRANS CONSTRUCT SRL.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea ” Elaborare P.U.D “Construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+M”, situat în localitatea Florești, str.Eroilor, f.n, beneficiar SC PRO LIVING SRL
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – Construire imobil tip Supermarket și magazine pentru produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală , reclame pe fațade și în parcare, pilon publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități și organizare de șantier”,situat în localitatea Florești, str.Eroilor, f.n., beneficiar pe Handru Elisabeta Viorica, Handru Ioan, Mocan Viorel Ioan, Mocan Eugen, Mocan Dumitru, Mocan Gheorghe Vasile, Pop Maria, Mocan Romulus.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Ebalorare P.U.D. – Construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+M cu 6 apartamente “, situat în localitatea Florești, str. Prof. Ioan Rusu, nr. 4, beneficiar Bica Lucian.
 8. Diverse.
Distribuie articolul

Lasă un comentariu