Bogdan Pivariu a anunțat că va candida pentru un nou mandat

Liderii PNL Cluj au confirmat, la sfârșitul săptămânii trecute, intrarea lui Bogdan Pivariu în cursa pentru un nou mandat de primar al Floreștiului, la alegerilor locale acest an.

Primarul comunei spune că se simte onorat de decizia luată de conducerea partidului și dorește să-și continue proiecte începute în ultimii ani.

Echipa liberală de la Cluj, care este formată din mulți oameni cu vastă experiență politică și administrativă, a decis ca eu să fiu candidatul liberal pentru primăria Florești. Asta înseamnă că direcția pe care a luat-o Floreștiul este una bună, așa s-a decis în forurile statutare ale PNL Cluj.

Mă onorează acest lucru. Am pornit la un drum și vrem să continuăm pe el. Ca să folosesc o metaforă: de la cai pe străzi și gunoaie în Someș, ajungem să construim imediat cea mai modernă școală din România, cu ajutorul fondurilor europene.

De asemenea, am triplat bugetul față de bugetul existent la preluarea mandatului. Asta nu s-a întâmplat prin mărire de taxe, ci prin eficientizarea colectării lor și prin atragerea de fonduri nerambursabile, în special fonduri europene”, a declarat Bogdan Pivariu pentru Ziua de Cluj.

Întrebat de alianțe se vor face în Consiliul Local, dacă PNL Florești nu va avea majoritatea, primarul a menționat formațiunea politică maghiară:

Noi avem o colaborare bună cu toată lumea. Colaborarea cu UDMR s-a dovedit a fi una fructoasă, pentru că, împreună cu consilierii locali ai PNL și UDMR, am reușit să facem lucruri frumoase. Orice este posibil. Pentru binele comunității, nu zicem nu la niciun fel de oportunitate”, afirmă Bogdan Pivariu.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu