Alin Tișe: „Sperăm ca într-un an, un an şi trei, patru luni, să terminăm Centrul de Management Integrat al Deșeurilor”

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat într-un interviu acordat publicației Ziua de Cluj, că printre prioritățile sale în 2017 se numără și finalizarea lucrărilor la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor.

Un prim pas în rezolvarea problemei deșeurilor care persistă la nivelul județului Cluj, este închiderea depozitelor neconforme din Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Huedin și Câmpia Turzii. Aceste demersuri vor fi demarate într-o săptămână.

„Dintre proiectele vechi pe care le-am găsit acolo într-o formă sau alta discutăm de Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID), unde am avansat deja şi am deblocat situaţia în sensul că demarăm într-o săptămână închiderea de rampe, cele vechi din 1990 încoace care nu s-au închis şi la care în sfârşit am ajuns la procedura de închidere, în şase luni ele vor fi închise, Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Huedin, Câmpia Turzii.

De asemenea, am repornit construcţia centrului de deşeuri CMID care a fost blocat doi ani, am relicitat, am semnat contractul, suntem în linie dreaptă, practic noul constructor a început proiectarea şi execuţia, noi sperăm ca într-un an, un an şi trei, patru luni, să terminăm CMID pentru că este o urgenţă a Clujului”, a precizat Tișe pentru sursa menționată anterior.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu