Accident grav la ieșirea din Gilău

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervinit la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Gilău spre Căpușu Mare.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, cu o persoană încarcerată într-unul dintre acestea.

S-a acționat pentru descarcerarea și extragerea victimei din autoturism, folosind echipamentele și accesoriile din dotare. Alte două persoane au fost consultate la locul accidentului de către echipajele SAJ.

Pompierii au extras bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din autoturism. Acesta era în stare de inconștiență și fără semnalele vitale. Au fost aplicate împreună cu echipajul SAJ manevre de resuscitare, însă, din păcate, fără a reuși să readucă semnalele vitale ale bărbatului.

Alți doi bărbați au fost consultați de către echipajele SAJ la locul accidentului și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia erau în stare de conștiență și erau cooperanți.

Din cercetările preliminare de la locul accidentului s-a constatat că un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj, în direcția orașului Huedin ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani, din județul Bihor.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 48 de ani. S-a constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul celuilalt autoturism alături de un pasager de 43 de ani au fost transportați la spital. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat rezultat negativ.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu