Vezi de ce surprize vor avea parte floreștenii la cea de-a treia ediţie a Târgului Produs de Cluj

Asociaţia Produs de Cluj, entitate care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 23-25 iunie 2017, cea de-a treia ediţie a târgului de profil în localitatea Floreşti.

,,De pe lista locaţiilor unde caravana Produs de Cluj poposeşte şi anul acesta nu putea lipsi Floreştiul, cea mai mare comună din România. Suntem convinşi de faptul că floreştenii vor participa într-un număr foarte mare la acest târg şi vor aprecia exponatele prezentate de partenerii noştrii”, a declarat domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Locuitorii comunei, şi nu numai, sunt aşteptaţi la această ediţie a Târgului Produs de Cluj, de cca. 70 de producători şi artizani din judeţul Cluj, colaboratori tradiţionali ai Asociaţiei, precum şi de invitaţi speciali din judeţele învecinate. Astfel, pe parcursul celor trei zile de manifestări, floreştenii, dar şi clujenii, vor putea admira şi achiziţiona produse alimentare, uleiuri presate la rece, miere de albine şi produse apicole, prăjituri, pâine şi ciocolată de casă, ceaiuri, vinuri, ţuică, turtă dulce, gemuri, sucuri şi siropuri naturale. Toate acestea sunt preparate după reţete autentice, păstrate cu sfinţenie în familiile producătorilor.

Artizanii vor expune costume din zona Transilvaniei, sculpturi în lemn, sticle decorative, produse din piele, articole realizate pe bază de lavandă, bijuterii lucrate de mână, ceramică, păpuşi şi alte jucării.

Cei mici sunt aşteptaţi cu numeroase surprize, de la parcul de distracţii, la spectacole de magie, dar şi un atelier educativ şi amuzant de sculptură în fructe şi legume. Zilnic, artişti clujeni consacraţi, precum şi tinere talente, vor încălzi atmosfera pe scena special amenajată.

Târgul de la Floreşti încheie sezonul de primăvară al deplasărilor caravanei în judeţul Cluj, viitoarele evenimente organizare de Asociaţia Produs de Cluj urmând să aibă loc, în perioada următoare, la Sibiu, respectiv Timişoara.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu