Transport gratuit în 2017 pe liniile din Florești, Apahida și Cluj-Napoca pentru toți pensionarii

Compania de Transport Public Cluj anunță că din 2017 toți pensionarii vor beneficia de transport gratuit pe liniile din Florești, dar și din Apahida și Cluj-Napoca, scrie Monitorul de Cluj.

„Toate persoanele vârstnice şi pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Cluj-Napoca, cu vârsta peste 70 de ani, indiferent de veniturile lunare sau cuantumurile înregistrate pe cuponul de pensie, precum şi persoanele vârstnice şi pensionarii cu vârsta sub 70 de ani, cu veniturile lunare sau cuantumurile înregistrate pe cuponul de pensie sub 1.300 lei, beneficiază de gratuitate la transportul în comun pe toate liniile pe raza municipiului Cluj-Napoca şi pe raza comunelor Floreşti şi Apahida”, transmit reprezentanţii CTP Cluj.

Astfel, persoanele interesate își pot ridica abonamentele gratuite valabile în 2017 începând de joi, 10 noiembrie, și până în 15 ianuarie 2017, la următoarele puncte de lucru din Cluj-Napoca: sediul CTP, Bulevardul 21 Decembrie 1918, strada Aurel Vlaicu (IRA), Bistriţei (Nicolae Titulescu), Aleea Băişoara, Zorilor (Observatorului), Minerva (Primăverii), Calea Mănăştur (Câmpului, Fabrica de Bere), 1 Decembrie 1918 (strada Fântânele), Buzău (strada Al. Vlahuţă), Gară (Piaţa Gării) și Piaţa Mihai Viteazu.

Pentru eliberarea abonamentelor, este nevoie de următoarele acte:

  • buletinul (în original),
  • ultimul cupon de pensie,
  • ultimul abonament,
  • o fotografie  recentă,
  • decizia sau hotărârea de la Casa Judeţeană de Pensii Cluj,
  • două copii după ultimul cupon de pensii.

De asemenea, pensionarii care în anul 2016 nu au beneficiat de abonament se vor prezenta la biroul de abonamente de la sediul CTP Cluj-Napoca, având asupra lor şi decizia de pensionare.

 

Sursă foto: Cluj24h

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu