Terenul fostului poligon aparține oficial comunei Florești

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, anunță că, în mod oficial, terenul fostului pligon adiacent străzii Tăuțiului a intrat în administrarea comunei. Până acum acest teren se afla în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale.

„Dragii mei dragi,
Poligonul mic, parcela de teren dintre străzile Subcetate – Tăuțiului a fost cedat oficial. Prin HG 734 / 05.10.2016, care a intrat în vigoare grație publicării în Monitorul Oficial Nr 806/13.10.2016 s-a decis transferul
Terenului în suprafață de 8,622 hectare din administrarea MAPN în domeniul public al comunei Florești în vederea înființării de spații de recreere în interes public. Condiție esențială și definitorie a cedării. Deci nici poveste de blocuri. Iată astfel finalizarea unui demers inițiat acum opt ani de, pe atunci, viceprimarul Horia Șulea. Ce va fi acolo? În urma unui concurs de idei vom decide exact viitoarea configurație. Cert este faptul că va fi parc plus clădire multifuncțională / clădiri de recreere – cinema, fitness, de ce nu bazin acoperit de înot, sală de evenimente – cultural sociale, nu de nunți! …. Posibil a se și deschide joncțiunea SubCetate – SubCetate. După data de 22 noiembrie 2016 se va întruni Comisia Paritară care va stabili predarea efectivă a terenului.
Atenție, e vorba de parcela de teren de la strada Tăuțiului până la pădure, nu de acea mică zonă cât de cât amenajată ca părculeț”, a scris primarul Horia Șulea pe pagina lui de pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu